Site Loader
Smoothie bar

Geloof het of niet: de wereld wordt steeds gezonder. In de jaren ’10 van de 21e eeuw is het onderhouden van een gezonde levensstijl niet alleen steeds meer een noodzaak, maar ook steeds meer een trend geworden. De hippe voedingsconcepten volgen elkaar in een hoog tempo op. Ook als werkgever moet je hier iets mee. Naast dat een gezonde leefstijl namelijk bij mensen thuis de trend is, geldt dit ook op de werkvloer. Hiervoor is een perfecte oplossing: een smoothie bar!

Heerlijke tussendoortjes op jouw werkplek

Een smoothie bar is een perfecte oplossing om als werkgever mee te gaan met deze trend. Het prettige aan deze oplossing is dat hij volledig is af te stemmen op jouw wensen als werkgever. Zo zijn de smoothie bars te huren in verschillende groottes, volledig afhankelijk van de grootte van jouw bedrijf. Ook kan je kiezen tussen een verschillend aantal keuzemogelijkheden. Laat jij je werknemers kiezen uit 3, 10 of misschien wel 50 verschillende smoothies? Dit is helemaal aan jou om te bepalen. Tot slot is er de keuze tussen de verschillende producten waarmee de smoothies bereid worden. Zo kan je ervoor kiezen om écht mee te gaan met de gezonde trend, door überhaupt geen ongezonde opties in het aanbod te stoppen. Dat is pas een bewuste werkgever!

Een smoothie bar is ook leuk voor jouw evenement

Ben je geen bedrijfsleider, maar wil je toch een smoothie bar huren? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze smoothie bars worden namelijk niet alleen verhuurd voor bedrijven, maar ook voor op festivals, beurzen, evenementen of voor particulieren. Ook voor al deze toepassingen is de smoothie bar perfect geschikt. Wat jouw smoothie behoefte dus ook is, er is altijd een smoothie bar die erop aansluit. Zo blijf je meegaan in de laatste ontwikkelingen en kan je jezelf een goede werkgever blijven noemen.