Site Loader

Over ons bedrijf

Al  tal van jaren zijn wij verantwoordelijk voor het aanleveren van veiligheidsbrillen op sterkte voor bedrijven waarbij de werkzaamheden die werknemers verrichten kunnen zorgen voor schade aan de ogen. Middels onze efficiënte en klantvriendelijke aanpak weten wij mooie, maar bovenal succesvolle samenwerkingen te realiseren waarbij de wensen van onze klanten centraal staan. Het is van groots belang om je werknemers te voorzien van voldoende veiligheid zodat je een veilige werkomgeving voor je werknemers realiseert. We ontzorgen je graag van deze verantwoordelijkheid en willen jouw werknemers graag voorzien van veiligheidsbrillen op sterkte.

Waarom veiligheidsbrillen op sterkte noodzakelijk zijn

In veel werksituatie kunnen ogen worden blootgesteld aan directe gevaren die ervoor kunnen zorgen dat je ogen beschadigd raken. Zo zijn chemische, straling, thermische en mechanische werksituatie veelvoorkomende risico’s die je graag wilt vermijden.

Als werkgever neem je graag de verantwoordelijkheid over je werknemers en wil je een veilige werkplek voor ze creëren. We ontzorgen je graag van deze verantwoordelijkheid en bieden jou en je werknemers veiligheidsbrillen op sterkte aan zodat zij ongestoord en op een veilige manier hun werk kunnen uitoefenen. De levensduur van deze veiligheidsbrillen op sterkte hangt af van de ernst van het gevaar, mogelijke schade aan de brillen kan ontstaan door krassen op de lenzen, daarom raden we je aan om ze met regelmaat te vervangen.

Onze service

Onze steeds verbeterende aanpak leidt tot succesvolle samenwerkingen waarbij we veel werknemers kunnen voorzien van voldoende veiligheid. Onze beeldschermbrillen op sterkte zijn de perfecte manier om veilig te werken en bieden draagcomfort. We bieden een ruim assortiment aan waarbij je veel keuze hebt uit verschillende opties.

Contact

Wil je veiligheidsbrillen op sterkte aanschaffen voor je werknemers of heb je verdere vragen en/of opmerkingen kun je gerust contact met ons opnemen zodat we je zo snel en vakkundig mogelijk te woord kunnen staan en mogelijk van advies kunnen voorzien.