Site Loader

Bij thee wordt er vaak gedacht aan een warme drank voor in de avonden of op een koude winter dag. Maar het tegendeel is bewezen: thee is hip! Tegenwoordig wordt thee op allerlei verschillende manieren gedronken. Natuurlijk blijft de thee ook een warme drank maar daarnaast wordt het ook op allerlei andere manieren geserveerd. IJsthee en thee-cocktails zijn ook voorbeelden van dranken die met dezelfde producten worden gemaakt, maar zeer bijzonder zijn. Thee is niet langer meer de standaard drank maar is erg populair. Alles is mogelijk. Zelfs de ‘normale thee’ is bijzonder en is geen standaard drank. Wil je een bijzondere drank op je evenement vol passie? Dan is de thee bar wellicht iets voor jou.

 

Thee bar met cocktails

 

De thee cocktail is misschien wel de meest bijzondere drank. Zeker voor op festivals of andere hippe evenementen waar een gezellige sfeer hangt is deze bar een echte aanrader. De dranken die gemaakt worden zijn bijzonder en zien er daarnaast ook nog eens speciaal uit. De bars zijn uitgerust met een LCD TV en trekken daarom echt de aandacht. De cocktails of andere dranken worden gemaakt van de mooiste producten. Vers fruit, fruitsappen. De cocktails worden niet alleen bereid met alcohol. Je kunt ook kiezen voor een heerlijke non-alcohol cocktail.

 

Luxe thee of verse ijsthee

 

Naast de speciale cocktail bar zijn er ook nog ‘standaard’ dranken zoals ijsthee of de normale thee. Bij de luxe thee bar worden er speciale thee melanges aangeboden, vooral heerlijk voor in de winter. De meest bijzondere smaakcombinaties komen hierbij langs. Een voorbeeld hiervan is de verse Marokkaanse muntthee met frambozen en biologische appelsap. De verse ijsthee is lekker koud. Deze drank komt in de warme zomermaanden dus goed te past. De ijsthee wordt gemaakt met de lekkerste vruchten. De sommeliers maken verfrissende dranken en zorgen voor een echte verkoeling. In ieder geval zorgt de thee bar voor een bijzondere beleving.