Site Loader
De Horeca Expert

Eten, drinken, kletsen en genieten van je vrienden. Een restaurant zorgt altijd voor veel gezelligheid. Veel mensen zien het uit eten gaan met vrienden als een echte ontspanning. Lekker lang zitten met elkaar en zomaar praten over alles wat er in je leven gebeurd. Daarnaast geniet je onder dit genot van elkaar ook nog eens van heerlijke drankjes en eten. Om het nog eens extra bijzonder te maken, ben je welkom op het terras in Delft. Deze stad van het Delfs blauw heeft veel te bieden. Als je op zoek bent naar een leuk plekje in Delft om gezellig met elkaar te zitten, is het terras een zekere aanrader.

 

Speciaal bier

Het terras heeft veel te bieden. Er is een speciale menukaart die al vele klanten heeft getrokken. Dit komt namelijk omdat er speciaal Belgisch bier verkocht wordt. Er is een grote bier kaart met allerlei soorten Belgische dranken. Het leuke hieraan is, is dat je continu een nieuw drankje kunt proberen. Van lichte tot zwaardere biertjes, alles is mogelijk. Zeker met mooi weer is het heerlijk om lekker op het terras te genieten van een heerlijk schuimend biertje in de zon. Combineer dit is met goed gezelschap en je hebt een fantastische dag. Naast bier is er natuurlijk ook nog andere drank aanwezig, maar bier is de specialiteit. Als u met een grote groep wilt komen, kun je beter van te voren even reserveren.

 

Eten

Het bier smaakt natuurlijk nog lekkerder als je hier een heerlijke maaltijd bij neemt. Er is een ruime menukaart met allerlei gerechten. Van vlees tot vis of een vegetarische maaltijd, alles is mogelijk. Je kunt op het terras Delft lunchen maar ook dineren. Als lunch kun je bijvoorbeeld heerlijke broodjes carpaccio krijgen en deze nuttigen met een biertje. Eén ding is zeker: genieten zul je sowieso. Daarnaast krijg je bij een Belgisch café natuurlijk lekkere vlaamse frieten.