Site Loader

Over ons

Vanwege onze effectieve aanpak en hoog slaginspercentage weten wij veel leerlingen te helpen met het behalen van hun rijbewijs. Bij begrijpen dat je snel wilt lessen zodat je zo snel mogelijk de weg op kan, daarom helpen wij je graag verder met het volgen van rijlessen in Alphen aan den Rijn zodat jij vol zelfvertrouwen aan het examen begint. Onze rijinstructeurs leren je alle kneepjes van het autorijden en leren je hoe jij je voertuig onder controle krijgt.

Lespakketten

We nodigen je graag uit voor een intake rijles zodat onze instructeur kan bepalen hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig hebt om aan je examen te kunnen beginnen. Zo heeft een wonderkind ongeveer 10 tot 20 rijlessen in Alphen aan den Rijn nodig en een onervaren leerling 40 tot 50.

Normaal gesproken les je ongeveer 1 tot 2 keer per week en doe je er een flinke tijd over om je examen te halen. Daarom kun je bij ons terecht voor spoedcursussen zodat je binnen een paar weken de weg op kunt! Zo bieden wij een 15, 10 en 4-weekse cursus aan en heb je de mogelijkheid om een 10 daagse cursus te volgen. In deze intensieve cursussen leer je alles wat je moet weten om aan je examen te beginnen!

Service

Met onze jarenlange ervaring weten wij goed in te spelen op de vele vraag naar onze rijlessen in Alphen aan den Rijn. Wij vinden het erg belangrijk om naar de wensen van de leerling te voldoen en doen ons best om hierop in te spelen. Om eventuele miscommunicaties of ongeregeldheden te voorkomen is het contact tussen ons en de leerling zeer belangrijk.

Contact

Mocht je geïnteresseerd zijn in onze rijlessen in Alphen aan den Rijn of heb je verdere vragen en/of opmerkingen kun je gerust contact met ons opnemen.