Site Loader

Over ons restaurant in Linschoten

In ons restaurant in Linschoten ben je altijd van harte welkom om te genieten van de lekkerste gerechten en kom je toe aan je dagelijkse portie gezelligheid. We zorgen er samen met jou en je vrienden en/of familie voor een onvergetelijk moment waar een gezellige sfeer en heerlijke gerechten centraal staan. We ontzorgen jullie van de gehele bediening en doen er alles aan om het je zo goed mogelijk naar wens te maken! Je kunt gemakkelijk reserveren op onze website, of lees nog even door!

Dineren in ons Michelinrestaurant

Chique dineren met je vrienden of familie, of met je zakenrelatie. Onze serveerders en serveersters ontzorgen je graag van de bediening en doen er alles aan om het naar wens te maken! Je kunt bij ons langs voor de lekkerste wijn, bier en gerechten. Uiteraard heb je een brede keus uit onze menukaart waardoor je keuze hebt in veel variatie.

Ook kun je bij ons restaurant in Linschoten private dineren met max. 24 personen. Dit is dé ideale manier om bijvoorbeeld een verjaardag te vieren, of om te vergaderen met je collega’s of klanten. Het is een gezellige, maar rustige manier om te genieten van het sfeertje en het lekkere eten.

Kwaliteit van de bovenste plank

Middels de jarenlange horeca-ervaring waarover ons restaurant in Linschoten beschikt, weten wij tal van gasten geheel te ontzorgen van de lekkerste gerechten en bieden hun de mogelijkheid om aan hun dagelijkse portie gezelligheid te voldoen. We maken het zoveel mogelijk naar wens en doen er alles aan om jou met een brede glimlach de deur uit te zien lopen.

Reserveer of neem contact op

Wil je reserveren in ons restaurant in Linschoten of heb je verdere vragen en/of opmerkingen kun je gerust contact met ons opnemen zodat we je zo snel en vakkundig mogelijk te woord kunnen staan.