Site Loader
eten

Heb jij zin in een lekkere lunch of een heerlijk diner? Dan ben je bij restaurant Reeuwijk aan het goede adres. In dit restaurant kun je terecht voor de meest uiteenlopende gerechten voor zowel jong en oud. Dit gezellige restaurant bevind zich midden in het centrum van het gelijknamige dorp. Benieuwd naar het restaurant? Lees dan vooral verder!

 

Het menu

Het menu bij restaurant Reeuwijk is zoals eerder gezegd erg divers. Zo kun je er terecht voor diverse heerlijke proeverijtjes waarbij je kennismaakt met diverse kleine gerechten uit de internationale keuken. Naast de proeverij is het ook mogelijk om voor een heerlijk specifiek gerecht te gaan. Wij bieden 3-gangen aan in de vorm van een voor, hoofd en dessert. Deze hoeven uiteraard niet allemaal besteld te worden. Alleen een voor en hoofd of een hoofd en dessert zijn ook mogelijk.

Bij het voorgerecht kun je kiezen uit diverse soepen, carpaccio, brood en diverse andere kleine hapjes. Ons hoofdmenu bestaat onder andere uit diverse vis, vlees en grillspecialiteiten. Bij het hoofdgerecht is het mogelijk om bijgerechten te nemen zoals patat of een salade.

Nog niet vol? Geen probleem. Uiteraard hebben wij ook diverse overheerlijke desserts om met een voldaan gevoel het diner af te sluiten. Denk hierbij aan de dame blanche of tiramisu.

Uiteraard begrijpen wij dat niet iedereen zulke grote gerechten op krijgt. Daarom hebben wij voor de wat kleinere eters ook een kindermenu.

 

Reserveren

Restaurant Reeuwijk is een restaurant wat erg in trek is onder de regionale inwoners en toeristen. Het komt dan ook zeer regelmatig voor dat wij vol zitten. Maak daarom altijd van te voren een telefonische reservering. Op deze manier ben je verzekerd van een gezellige avond in het restaurant.

Mochten er allergie├źn zijn houden wij daar ook graag rekening mee. Geef dit dan ook altijd direct aan bij de reservering.