Site Loader

Over ons

Beleef een onvergetelijk moment met je vrienden en familie in ons restaurant in Delft en geniet van de lekkerste dranken en gerechten terwijl je gezellig met iedereen bijpraat. Neem gerust een plekje op ons gezellige terras op de mooie zomerdagen of kom bij koudere dagen bij ons aan de bar zitten! Onze medewerkers bedienen je graag en zien uit naar een gezellige tijd! Wil je eens buiten de deur studeren of werken kan dat natuurlijk ook. Zoek een rustig plekje uit waarvan jij denkt dat je daar de beste concentratie hebt en volg je lessen of vergaderingen terwijl je bediend wordt. Uiteraard doen we dit zoveel mogelijk onopgemerkt zodat je hier geen last van hebt.

Lunchen, borrelen en dineren

Ons restaurant in Delft biedt een ruime keuze uit veel verschillende dranken en gerechten waardoor er altijd genoeg variatie is. Zo hebben we 15 heerlijke bieren op de tap waarvan er een aantal met regelmaat wisselen en hebben we ook heerlijke bieren op de fles waarvan je de lekkerste kunt delen met je vrienden of familie!

Daarnaast kun je bij ons restaurant in Delft genieten van heerlijke lunchbroodjes, soepjes en nog veel meer. Voor een feestje draaien wij onze handen niet om en zorgen er dan ook voor dat je met een onvergetelijke ervaring terug naar huis gaat!

Service

Ervaring leert dat zowel wij als onze gasten die ons restaurant in Delft bezoeken het op prijs stellen om naar ieders wens te luisteren zodat er geen miscommunicaties, ongeregeldheden of onverwachte verrassingen ontstaan. Klanttevredenheid vinden wij erg belangrijk en weten dit ook goed te realiseren bij al onze gasten.

Contact

Wil je een plekje in ons restaurant in Delft reserveren of heb je vragen en/of opmerkingen voor ons? Neem dan gerust contact met ons op zodat we je zo snel mogelijk kunnen helpen!