Site Loader

Laat ons je helpen!

Is jouw schip, boot of jacht toe aan een opknapbeurt aan veel scheepsonderdelen, maar weet je niet waar je moet beginnen? We ontzorgen je graag van dit grote, vakkundig project waar veel specialisme bij komt kijken. Met jarenlange ervaring weten wij tal van klanten te ontzorgen met het vervangen, repareren en onderhouden van veel diverse scheepsonderdelen. Het begon bij ons allemaal met het in handen nemen van scheepsmotoren, echter is dit uitgebreid naar veel meer scheepsonderdelen en zijn een grote speler in de markt geworden. We komen graag met je in contact om eens kennis te maken en alle mogelijkheden te bespreken.

Onze werkwijze

Al onze werknemers beschikken over meer dan genoeg specialisme om jouw vaartuig op een verantwoordelijke manier aan te pakken. We zijn in staat om je geheel te ontzorgen van dit proces en kunnen werkzaamheden op locatie uitvoeren, of aan onze kade van zo’n 200 meter lang. Wij zijn groot geworden door naar de wensen van de klant te luisteren en hier zorgvuldig mee aan de slag te gaan. Door creatieve oplossingen te bedenken bieden wij praktische oplossingen waardoor je binnen no-time je route kunt vervolgen.

Service

Middels onze jarenlange ervaring weten wij tal van klanten te ontzorgen door scheepsonderdelen te vervangen, repareren of te onderhouden. Om eventuele miscommunicaties, ongeregeldheden of onverwachte verrassingen te voorkomen stellen zowel wij als onze klanten het op prijs om goed contact te behouden. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en weten ons keer op keer te overtreffen in zowel service als in resultaten.

Contact

Mochten we je kunnen helpen met je scheepsonderdelen of heb je verdere vragen en/of opmerkingen kun je gerust contact met ons opnemen zodat we je zo snel en vakkundig mogelijk te woord kunnen staan.