Site Loader

Over ons

Sinds onze beginjaren houden wij ons bezig met het herstellen van parkeerschade. Een ongeluk zit in een klein hoekje en schade is dan al snel gemaakt. Een te krappe bocht of een paaltje dat niet gezien wordt zijn veel voorkomende fouten waarbij bestuurders schade oplopen. Onze werknemers zijn gespecialiseerd in parkeerschade herstellen en helpen je graag verder met dit veel voorkomend probleem. Ervaring leidt tot veel kennis wat ervoor zorgt dat onze specialisten op veel verschillende manieren zo snel maar effici├źnt mogelijk te werk gaan en zorgen ervoor dat u binnen no-time de weg op kan zonder enige schade aan uw auto.

Onze werkwijze

Wanneer u helaas de dupe bent van parkeerschade is het verstandig om hier zo snel mogelijk naar te laten kijken omdat het in sommige gevallen gevaarlijk voor uw auto, u zelf en medeweggebruikers kan zijn. Wanneer u uw auto aflevert bij ons in de garage gaan wij meteen aan de slag. Terwijl u van uw bakje koffie geniet zorgen wij dat al uw schade wordt herstelt. Bij grotere schade duurt het iets langer, maar doen ons uiterste best om alles zo snel mogelijk in orde te maken.

Service

Ervaring leert dat zowel wij als de klant het fijn vinden om goed contact te behouden om eventuele miscommunicaties of ongeregeldheden te voorkomen. Ook vermijden wij hierdoor onverwachte verrassingen. Mochten er zich toch helaas problemen voordoen overleggen we graag samen met de klant wat de beste oplossing is om de schade te beperken. Klanttevredenheid staat bij ons op nummer 1 en weten dit goed te realiseren doordat wij de wensen van de klant goed weten te vervullen.

Contact

Mochten we je kunnen helpen met het herstellen van parkeerschade of heb je verdere vragen en/of opmerkingen kun je gerust contact met ons opnemen zodat wij je vakkundig te woord kunnen staan en waar nodig advies kunnen geven.