Site Loader

Over ons

Ben je op zoek naar een gezellige plek om te lunchen in Delft samen met je vrienden of familie, of alleen? Twijfel niet een kom eens langs en geniet van de lekkerste lunchgerechten van ons café. Sinds onze beginjaren weten wij tal van gasten te verwennen met heerlijke lunch broodjes en drankjes en bieden ze een onvergetelijk moment samen met hun favoriete mensen. Onze medewerkers streven ernaar om je te bedienen van heerlijk gevarieerd eten.

Lunch in Delft

Om heerlijk te kunnen lunchen ben je bij ons welkom op ons terras of bij ons in het café. Lunchen in Delft is nog nooit zo leuk en gezellig geweest en wordt verzorgd door de leukste serveersters en serveerders van het plein! We bevinden ons op misschien wel het leukste plein van Nederland, de Beestenmarkt.

We begrijpen dat je er wel eens even tussenuit wilt om te studeren of te werken. Daarom kun je bij ons een rustig plekje opzoeken waar je je les kunt volgen of kunt vergaderen, terwijl wij je bedienen. Uiteraard zorgen we ervoor dat we je zo minimaal mogelijk storen.

Service

Onze jarenlange ervaring leidt tot veel kennis van de wensen van onze gasten wanneer zij willen lunchen in Delft. Om het iedereen zo veel mogelijk naar zijn of haar wens te maken vinden zowel wij als onze gasten het fijn om goed contact te behouden om eventuele miscommunicaties, ongeregeldheden of onverwachte verrassingen te voorkomen. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en weten ons keer op keer te overtreffen op verschillende manieren.

Contact

Mocht je willen lunchen in Delft of heb je verdere vragen en/of opmerkingen kun je gerust contact met ons opnemen zodat we je zo snel mogelijk verder kunnen helpen!