Site Loader

Wat wij doen

Tegenwoordig kijken mensen bij het kopen van nieuwe schoenen enkel naar het uiterlijk en de maat van de schoen, en in sommige gevallen nog naar de kwaliteit. Echter houdt het voor hun dan op terwijl het voor ons juist begint op dat punt. We kijken waar de oorzaak ligt van de pijn die mensen ervaren aan hun voeten en willen in veel gevallen steunzolen aanmeten om optimaal resultaat te behalen door een relatief kleine aanpassing. Zo bespaar je veel tijd en geld en hebben wij een tevreden klant.

Ons verleden

Al bijna 200 jaar zijn wij verantwoordelijk voor het voorkomen en tegengaan van pijn die mensen ervaren aan hun voeten. Johannes Matthias begon in 1827 als orthopedisch schoenmaker omdat hij merkte dat veel mensen hun ‘schoenen’ snel weggooiden. In die tijd was er nog geen verschil tussen een linker- en rechterschoen wat leidde tot veel klachten bij mensen. Hij speelde hierop in en begon met steunzolen aanmeten.

Een aantal generaties later specialiseerde Matthias Antonius Johannes zich in orthopedisch schoeisel, met name door de snelle opkomst van confectieschoenen. Een tijd later, in 1927 tijdens ons 100-jarig bestaan hebben wij het predicaat Hofleverancier mogen ontvangen. Ook hebben we 24 paar op maat gemaakte schoenen mogen maken voor Koningin Wilhelmina, prins Hendrik en hun dochter Juliana.

De zesde generatie

Nu de zussen Pamela en Marjolein samen met hun broer Christiaan het bedrijf runnen hopen we in 2027 ons 200-jarig jubileum te vieren. Steunzolen aanmeten is een veel voorkomende dienst waar wij gespecialiseerd in zijn. Door een inlooptraject te volgen zorgen we ervoor dat jij op een snelle manier gewend bent aan de schoenen met minimale last. We komen graag met je in contact om je geheel te ontzorgen van deze last en bespreken graag de mogelijkheden.

Neem contact op

Moeten wij steunzolen aanmeten voor je of heb je verdere vragen en/of opmerkingen kun je gerust contact met ons opnemen zodat we je zo snel en vakkundig mogelijk te woord kunnen staan en mogelijk van advies kunnen voorzien.