Site Loader

Heb jij altijd al eens willen genieten van een hapje en een drankje van sterren niveau? Dat kan bij ons Michelin Restaurant. Een restaurant dat wordt gewaardeerd met een of meerdere sterren wordt landelijk gezien als de top van de Nederlandse horeca. Wij zijn dus maar al te trots dat wij recent wederom zijn beoordeeld met een ster. Graag vertellen wij je meer over de sterverdeling en ons restaurant.

 

Wanneer krijg je een ster?

Michelin begon reeds in 1900 met het uitgeven van gidsen om chauffeurs te wijzen op restaurants en hotels in Frankrijk. Jaarlijks werd deze lijst geüpdatet zodat men wist waar ze goed konden eten. In de loop van de jaren is dit fenomeen zich gaan ontwikkelen en heeft het de lat een flink stuk hoger gelegd. Restaurants worden tegenwoordig meestal anoniem bezocht, wat wil zeggen dat de Michelin-inspecteur zichzelf niet bekendmaakt, wij moeten dus voor iedere gast ons uiterste best doen, dat doen wij uiteraard graag. Het verkrijgen van een nieuwe ster wordt door chefs gezien als een bewijs van waardering van hun werk. Uiteraard heeft een ster vele voordelen, echter wil je de ster altijd behouden. Wanneer je de ster verliest ziet men dit namelijk al snel als geen goed eten. Het behouden van een ster is dus moeilijker dan er een ontvangen. Wij zij dan ook trots dat wij de afgelopen jaren onze ster hebben kunnen behouden. Een teken van jarenlang goed presteren.

 

Ons menu

 

Wanneer je bij ons Michelin Restaurant wilt worden ondergedompeld in de wereld van de Michelin gerechten, dien je vanzelfsprekend een afspraak te maken. De vraag is namelijk op sommige dagen erg hoog, wij vinden het dan zonde om iemand weg te sturen. Wanneer je je plek hebt bemachtigd kun je kiezen uit diverse gerechten. Van vis tot vlees en heerlijke bijgerechten. Daarnaast hebben wij ook een zeer divers aanbod hoogstaande wijnen. Alles is dus aanwezig voor een heerlijk etentje.