Site Loader

Op een dag wordt er ontzettend veel koffie gedronken. ’s Ochtends als je opstaat, tijdens het werken, op school, tijdens het reizen. Overal zitten dan ook koffie tentjes. Op iedere hoek van de straat in de stad kun je dan ook wel koffie halen. Het is een heel begrip geworden. “Even een bakkie doen” wordt dan ook als erg gezellig ervaren. Om hierop in te spelen kunt u koffie op locatie regelen. Met een foodtruck komen de beste barista’s naar uw locatie om uw gasten te voorzien van de lekkerste koffie. Daarnaast brengt het ook nog eens een hoop gezelligheid met zich mee.

 

Koffie op locatie bij evenementen

Evenementen staan niet bepaald bekend om de goede koffie voorziening. Doordat er vaak op hoog tempo veel koffie geserveerd moet worden, is de kwaliteit van de koffie niet optimaal. Als de organisatie zelf de koffie regelt, uit dit zich vaak in grote kannen met koffie en veel stapels kop en schotels. Deze koffie is vaak erg slap van slechte kwaliteit. Het is daarom aan te raden om hiervoor een derde partij in te huren. Koffie schenken op hoog tempo hoeft niet altijd van mindere kwaliteit te zijn. Als je dit laat doen door echte professionals, zorg je ervoor dat je een perfect kopje koffie krijgt op hoog tempo. Hierdoor hoeven je gasten niet lang te wachten maar kunnen ze wel genieten van een heerlijke koffie aroma.

 

Andere bars

Naast koffie op locatie kunt u ook kiezen voor andere dranken. In de zomer kan het bijvoorbeeld veel lekkerder zijn om een ijstheebar of een smoothie bar in te huren. Op echte feestjes kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor de cocktailbar en in de winter is een luxe thee bar heerlijk om op te warmen. Voor ieder evenement hebben wij een andere bar die hier goed bij past.