Site Loader

Bent u een echte koffie fanaat of heeft u een eigen onderneming? Dan het volgen van een cursus bij een koffie academy wellicht iets voor u. Of dit nu voor u zelf is, voor uw gasten in uw horeca onderneming of om uw vrienden en familie te kunnen verwennen met de beste koffie, je hebt er sowieso iets aan. U leert de basis kneepjes van het vak, of voor de al ervaren koffiezetters onder ons, de puntjes op de i. Daarnaast is het een ontzettend gezellige dag met uw collega’s of vrienden. De dag is erg leerzaam maar zorgt ook voor veel plezier.

 

Wat leert u bij een koffie academy?

Wat u leert is erg afhankelijk van het soort cursus die u kiest om te volgen. Het is erg belangrijk dat u de juiste cursus kiest. Dit hangt af van het niveau waarop u zich momenteel bevindt. Als u al redelijk goede koffie kunt zetten, heeft het voor u geen toegevoegde waarde om nog de basis kneepjes te leren. Voor de ervaren koffie zetters zijn er bijvoorbeeld cursussen als het schenken van melk en het creëren van perfecte latte art. Hiermee kunt u uw koffie omtoveren tot een prachtig kunstwerk. Dit zorgt voor meer enthousiasme bij uw gasten. Of dit nu in een restaurant is of bij u thuis, u zorgt in ieder geval voor vreugde.

 

Waar kan u de cursus volgen?

We hebben een speciale koffie academy locatie waar u met uw medewerkers of vrienden heen kunt komen. We hebben verschillende machines. Het is natuurlijk ook handig als u de technieken leert op uw eigen apparaten. Het is daarom ook mogelijk om de cursus op uw eigen locatie te volgen. De groepen waarin u de cursus volgt, zijn niet groter dan 6 deelnemers. Hierdoor is er voldoende aandacht voor iedere cursist. Koffie zetten is nog nooit zo leuk geweest.