Site Loader

Over ons bedrijf

Sinds 1934 zijn wij verantwoordelijk voor het produceren en leveren van veiligheidsproducten voor bedrijven. Decennialang maken werkgevers en werknemers graag gebruik van onze op maat gemaakte beeldschermbrillen en weten middels onze jarenlange ervaring succesvolle en langdurige relaties op te bouwen met de grootste en kleinste bedrijven. Vanwege de vele uitdagende opdrachten die wij binnenkrijgen variƫren wij veel en weten altijd een passende oplossing te vinden. Omdat mensen steeds meer gebruik maken van bijvoorbeeld computers, telefoons en tablets stromen de fysieke en psychische klachten binnen en weten klanten hier dan ook snel van te ontzorgen.

Waarom beeldschermbrillen?

Vooral mensen die een kantoorbaan hebben en daarom heel de dag achter een computer zitten klagen steeds vaker dat zij klachten zoals droge ogen, rugpijn, hoofdpijn en tal van andere klachten hebben. Onze beeldschermbrillen bieden iedereen de uitweg en voorkomen vervelende klachten.

Onze beeldschermbrillen beschikken over een blauwlichtfilter. Dit zorgt ervoor dat je geen tot weinig blauwlicht ontvangt wanneer je de bril op hebt. Wanneer er teveel blauwlicht met Melatonine (een stofje in de hersenen dat ervoor zorgt dat je slaperig wordt) in aanmerking komt kan dit voor problemen zorgen. Denk hierbij aan slechte slaap of stress. Om dit te voorkomen voorzien we jou en je werknemers graag van beeldschermbrillen zodat jullie ongestoord te werk kunnen gaan.

Service en contact

Ervaring leert hoe wij onze klanten het beste kunnen helpen. Om eventuele miscommunicaties, ongeregeldheden of onverwachte verrassingen te voorkomen behouden zowel wij als onze klanten graag goed contact. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en weten dit keer op keer te realiseren. Daarnaast blijven wij ons steeds overtreffen in producten als in service. Mocht je verdere vragen en/of opmerkingen hebben kun je gerust contact met ons opnemen zodat we je zo snel en vakkundig mogelijk te woord kunnen staan en mogelijk van advies kunnen voorzien.