Site Loader

Urgentie van een passend interieur

Zijn jouw werknemers en klanten toe aan een nieuw interieur voor uw bedrijfspand en wil jij het stiekem ook wel? Laat je geheel ontzorgen en laat ons het interieurontwerp voor jouw bedrijf maken. Een nieuwe frisse look zorgt voor een nieuwe start van je bedrijf en geeft bezoekers vertrouwen en warmte wat van groots belang is. Tegenwoordig zien steeds meer bedrijven in dat het belangrijk is om een representatieve inrichting te hebben voor hun kantoor of tandartspraktijk waardoor wij als bedrijf snel blijven groeien. Door onze efficiƫnte en klantvriendelijke aanpak weten wij al tal van jaren succesvolle en uitdagende samenwerkingen te realiseren.

Onze aanpak

Om een fijne werkplek te realiseren houden wij rekening met veel factoren. Genoeg daglicht, een gezond klimaat, voldoende ruimte en een logische inrichting spelen hierbij een rol. We komen graag met je in contact om eens kennis met elkaar te maken en te brainstormen over een passend interieurontwerp voor jouw bedrijf. Hierin bespreken we al jouw wensen waarna we beginnen met het schetsen van jouw droominrichting. Wanneer alles naar wens is en jij meer dan tevreden bent beginnen we met de realisatiefase waarin we beginnen met verbouwen.
Door onze werkwijze waarin we vooraf een duidelijke prijsopgave vormgeven en je 1 contact persoon aanwijzen die verantwoordelijk is voor het gehele project wanneer u ervoor kiest om een interieurontwerp voor jouw bedrijf blijkt vanaf onze beginjaren zeer succesvol wat leidt tot mooie resultaten.

Service en contact

Om eventuele miscommunicaties, ongeregeldheden of onverwachte verrassingen te voorkomen stellen zowel wij als onze klanten het op prijs om goed contact te behouden. We streven naar de perfecte service waarin de wensen van onze klant centraal staan. Mochten we je kunnen ontzorgen met het maken van een interieurontwerp voor jouw bedrijf kun je gerust contact met ons opnemen zodat we je zo snel en vakkundig mogelijk te woord kunnen staan.