Site Loader

Utrecht staat bekend om de leuke restaurantjes en winkels langs de grachten van de stad. Je kunt er zowel in de lente als de zomer heerlijk van het zonnetje genieten met je vrienden of familie. Maar wat is nou het leukste restaurant in de omgeving van Utrecht? Wij hebben een van de leukste plekjes voor jullie in deze blog beschreven. Hier zou iedereen die in Utrecht woont of wel eens komt echt een keer geweest zijn!

Fijn genieten bij De Burgemeester

Een van de leukste restaurants in de omgeving van Utrecht moet wel de burgemeester zijn. Het restaurant staan bekend om de aangename sfeer en beleving die je binnen tegenkomt. De keuken is zeer divers en bijzonder lekker. Het restaurant heeft op 14 oktober 2019 niet voor niks de prijs van restaurant van het jaar gewonnen! De zeer uitgebreide mogelijkheden en goede keuken hebben daar overduidelijk aan bijgedragen. Kortom een zeer goede aanrader voor iedereen die van lekker eten houdt en een prettige sfeer.

Voor iedere aangelegenheid

Je kunt bij De Burgemeester niet alleen goed terecht voor een heerlijk diner, ook is er plaats voor vergaderingen en overnachtingen. Zo kan je bijvoorbeeld na een drukke dag met lange vergaderingen heerlijk met elkaar dineren in het restaurant. Mocht je geïnteresseerd zijn om de stad Utrecht te verkennen? Dan is het heel goed mogelijk om daarna in het restaurant te dineren om daarna de nacht door te brengen in Hotel Montfoort. Als laatst staat het restaurant bekend om zijn zeer uitgebreide wijnkaart. Zo kan je samen met een van de sommeliers opzoek naar een wijn die perfect bij je past.

Reserveren

Het restaurant is vaak erg druk dus we willen je aanraden om zo snel mogelijk een afspraak te maken. Zo ben jij en je gezelschap verzekerd van een zeer geslaagd diner met eventuele overnachting.