Site Loader

Over onze rijschool

Sinds 1958 zien wij onszelf als verantwoordelijk om jongeren klaar te stomen voor het examen van het CBR. Je scooterrijbewijs in 1 dag halen is een snelle, leerzame manier om alle kennis op te doen die nodig is om zelfstandig de weg op te kunnen. We begrijpen dat je zo snel mogelijk de weg op wilt en bieden je de mogelijkheid om dit op een leuke manier te doen. We helpen je graag verder, leren je alles wat nodig is om de weg op te kunnen en denken graag met je mee naar jouw wensen!

Scooterrijbewijs in 1 dag halen

Onze zelf opgeleide instructeurs hebben jarenlange ervaring in het verzorgen van leuke, maar leerzame rijlessen. Je scooterrijbewijs in 1 dag halen is nog nooit zo leuk en gemakkelijk geweest en zorgt ervoor dat je klaargestoomd wordt voor het examen. De 6 uur durende opleiding eindigt met het praktijkexamen. Uiteraard heb je een theoriecertificaat nodig om de opleiding te kunnen beginnen.

Tijdens de opleiding oefenen we met het onder controle houden van je brommer en denken we na over de verkeersborden. We rijden routes die veel voorkomen bij het CBR zodat de kans groter is dat je slaagt en beleven uiteraard mooie herinneringen.

Service en contact

Met onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat onze leerlingen van ons verwachten. Wanneer je je scooterrijbewijs in 1 dag wilt halen doen we er alles aan om dit vlekkeloos te laten verlopen. Zowel wij als onze leerlingen stellen het op prijs om goed contact te behouden om eventuele miscommunicaties, ongeregeldheden of onverwachte verrassingen te voorkomen. Mocht je je scooterrijbewijs in 1 dag willen halen of heb je verdere vragen en/of opmerkingen kun je gerust contact met ons opnemen zodat we je zo snel en efficiƫnt mogelijk te woord kunnen staan en mogelijk van advies kunnen voorzien.