Site Loader

Over ons

Sinds 1934 verzorgen wij de gehele logistieke diensten van veel diverse bedrijven van over de hele wereld. Waar het voor ons begon met het verzamelen van lading voor New York zijn wij nu uitgegroeid tot een welvarend bedrijf waar onze klanten optimaal gebruik maken van onze Groupage diensten. Door onze succesvolle aanpak in zowel Groupage als in tal van andere diensten weten wij goed vertrouwen te winnen bij onze klanten wat zich resulteert in lange samenwerkingen. Ervaring leert dat onze klanten het zeer belangrijk vinden om goed op de hoogte gehouden te worden van de situatie. Daarom is klantcontact voor zowel de klant als voor ons erg belangrijk om eventuele miscommunicaties of ongeregeldheden te voorkomen.

Groupage

Door het samenvoegen van ladingen worden containers gevuld. Deze aanpak bleek zeer succesvol te zijn. Er waar je goed in bent, daar ga je mee door. Via 60 directe aanloophavens wereldwijd bedienen wij ruim 700 eindbestemmingen en weten wekelijks meer dan 170 Groupage diensten te verzorgen. Onze klanten hebben de mogelijkheid om hun ladingen bij ons in de haven af te leveren of kunnen de lading door ons laten ophalen wanneer het een grotere partij betreft. Bij aankomst krijgt de lading een plek toegewezen overeenkomend met de eindbestemming. Wanneer wij de lading willen laden wordt er bepaald welke ladingen bij elkaar mogen, omdat niet alles bij elkaar mag. Zo mogen IMO-goederen bijvoorbeeld niet altijd in aanmerking komen bij voedingsmiddelen.

Vinger aan de pols

Bij eventuele problemen overleggen wij graag wat de vervolg stappen zijn om uw lading alsnog te kunnen vervoeren. Het komt weleens voor dat bedrijven de verkeerde maten van hun lading opgeven. Dit kan, vooral bij Groupage, voor grote problemen zorgen. Klanten worden over het gehele proces op de hoogte gehouden.

Contact

Mochten er verdere vragen en/of opmerkingen zijn kunt u gerust contact met ons opnemen zodat wij u vakkundig te woord kunnen staan en waar nodig advies kunnen geven.