Site Loader

Over ons

Sinds onze beginjaren zijn wij verantwoordelijk als glazenwasser in Westland voor het wassen van bedrijfsruiten. Omdat uw (kantoor)pand hét visitekaartje van uw bedrijf is, is het noodzakelijk om een frisse, heldere uitstraling te realiseren door middel van schone, stralende ruiten. Als glazenwasser in Westland weten wij met onze jarenlange ervaring maar al te goed dat bedrijfseigenaren geen tijd hebben om dit op te pakken naast het runnen van hun bedrijf. Daarom ontzorgen wij tal van bedrijven met deze dienst en weten optimaal resultaat te bieden omdat wij altijd investeren in nieuwe werkmethodes, materialen en machines.

Glazenwasser in Westland

Glasbewassing is een vak apart. Het vraagt specialisme om het beste resultaat te behalen en blijvende strepen of vlekken te voorkomen. Onze werknemers blijven zich ontwikkelen in nieuwe werktechnieken en werken volgens de nieuwste AVG-normen. Zo optimaliseren wij de veiligheid van ons vak en het resultaat hiervan.

Naast het behalen van het beste resultaat vinden wij de veiligheid van onze werknemers ook belangrijk. Als glazenwasser in Westland gebruiken wij enkel milieuvriendelijke producten, werken wij volgens het Convenant Gevelonderhoud en zijn al onze materialen voorzien van de nodige veiligheidseisen.

Service

Als glazenwasser in Westland weten wij maar al te goed wat onze klanten van ons verwachten en weten dit goed na te leven. Om een vlekkeloze samenwerking aan te gaan stellen zowel wij als onze klanten het op prijs om goed contact te behouden om eventuele miscommunicaties, ongeregeldheden of onverwachte verrassingen te voorkomen. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en zien uit naar een mooie, langdurige samenwerking met uw bedrijf!

Contact

Mocht u geïnteresseerd zijn in een glazenwasser in Westland of heeft u verdere vragen en/of opmerkingen kunt u gerust contact met ons opnemen zodat wij u vakkundig te woord kunnen staan en waar nodig advies kunnen geven.