Site Loader

Over ons

Al vanaf onze beginjaren zijn wij als glazenwasser in Westland verantwoordelijk voor het wassen van ruiten voor tal van bedrijven. Middels onze efficiënte aanpak en flexibele werkwijze creëren wij succesvolle en langdurige samenwerkingen met veel diverse bedrijven wat leidt tot veel vertrouwen bij onze klanten. Door altijd te investeren in personeel, nieuwe werktechnieken, materiaal en machines weten wij het beste resultaat te behalen en eventuele blijvende strepen en vlekken op de ruit te voorkomen. Onze specialisten komen graag met je in contact om alle mogelijkheden die we jou kunnen bieden te bespreken.

Onze geschiedenis

In 1976 besloten Janny en Lodewijk hun eigen schoonmaakbedrijf te beginnen en zich te specialiseren als glazenwasser in Westland. Door de snelle groei hebben zij al snel kunnen investeren om aan alle wensen van de klanten te kunnen voldoen. Door de enorme groei zijn zij uitgebreid naar meer dan 125 werknemers en 237 klanten waarbij ze dagelijks de ruiten van bedrijven schoonmaken. Het schoonmaken van de ruiten is van essentieel belang omdat uw pand hét visitekaartje van uw bedrijf is.

Uiteraard staat klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast vinden wij de veiligheid van onze werknemers ook enorm belangrijk en werken daarom uitsluitend met milieuvriendelijke producten, werken wij volgens het Convenant Gevelonderhoud en zijn al onze ladders, hoogwerkers, materialen en machines voorzien van de vereiste veiligheidseisen.

Service

Om klanten de beste service te bieden die zij verdienen stellen zowel wij als glazenwasser in Westland als onze klanten het op prijs om goed contact te behouden om eventuele miscommunicaties, ongeregeldheden of onverwachte verrassingen te voorkomen. Klanttevredenheid staat bij ons op 1 en weten dit ook goed te realiseren. Neem bij vragen gerust contact met ons op zodat we je zo snel en vakkundig mogelijk kunnen ontzorgen van glasbewassing van uw bedrijf.