Site Loader

 

Niets is leuker dan je weekend beginnen met gezellig borrelen. Een tafel gevuld met lekkere hapjes en fijn gezelschap. Het is voor veel mensen de ultieme start van het weekend. Het is echt even ontspannen en loskomen van je werk en de rest van je week. Hoe leuk is het dan ook dat je in ons Belgisch Biercafé ook gezellig kunt komen borrelen om je weekend goed in te luiden met je vrienden?

Ultieme borrel

Wij doen ons uiterste best om de borrel helemaal aan te passen aan jullie wensen. Wij verzorgen dan ook graag de juiste lekkernijen. Daarnaast zullen wij bieren schenken die passen bij de gekozen hapjes, maar ook bij jullie smaak. Wij zien gezellig borrelen bij ons in het café dan ook als een echte beleving. We zullen er dan ook alles aan doen om jullie een fantastische middag of avond te bezorgen.

Naast dat we jullie een fijne tijd bezorgen, weet onze bediening je ook alles te vertellen over de verschillende soorten bier. Laat je dus tijdens je borrel ook onderdompelen in de verhalen en de geschiedenis van de drankjes die je gaat nuttigen.

Historische stad

Om nog verder in te gaan op verhalen en cultuur, is Delft natuurlijk vooral bekend van het Delfts Blauw maar ook van Johannes Vermeer. De stad kent dan ook een rijke geschiedenis. Hoe leuk is het dan om in deze historische stad eens een biertje te drinken? Kom Delft dus eens ontdekken in het weekend. Geniet hier van de culturele activiteiten die je kunt doen of maak een mooie wandeling. Als afsluiting hiervan kun je bij ons op het terras genieten van een gezellige borrel. Kies een lekker biertje uit en geniet van de ruime keus aan hapjes.

Kom bij ons zorgeloos genieten van een gezellige borrel in Delft. Zien we je snel in ons Biercafé?