Site Loader

Over ons

Sinds 1934 ontzorgen wij wereldwijd duizenden klanten met onze FCL dienst en verschepen hun lading naar meer dan 700 directe aanloophavens en zijn in staat om overal ter wereld te leveren. Door de enorme opkomst van (web)winkels blijven wij als bedrijf met de dag groeien in zowel klanten als werknemers en kijken enorm uit naar de komende jaren waarin wij nog meer groei verwachten. Onze specialisten weten als geen ander hoe de markt in elkaar steekt en weten precies hoe wij onze klanten op de juiste manier kunnen ontzorgen van hun gehele logistieke proces.

Verschepen met FCL

Naast  de vele andere logistieke diensten die wij aanbieden is FCL misschien wel de meest populaire. Het is een ideale manier om grotere partijen aan goederen op eenvoudige, maar veilige manier te verschepen. Via onze enorme netwerk van havens zijn wij in staat om je goederen overal te leveren.

Wanneer klanten ervoor kiezen om met ons in zee te gaan worden zij door het gehele proces op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen. Zo houdt u de vinger aan de pols en zorgen wij ervoor dat de kans op eventuele miscommunicaties, ongeregeldheden of onverwachte verrassingen kleiner wordt.

Al onze klanten vertrouwen erop dat ons familiebedrijf goed omgaat met hun goederen. Wij houden ons al jarenlang bezig met FCL en is intussen voor zo’n 150 werknemers hun dagelijkse bezigheid geworden.

Douanezaken

Als expediteur in Rotterdam houden wij ons niet alleen maar bezig met diensten zoals FCL maar ook met douanezaken. Zo regelen wij alle papieren die je nodig hebt om je lading te kunnen importeren of exporteren zodat jij hier geen verdere omkijk naar hebt.

Contact

Mocht je gebruik willen maken van onze FCL-dienst of heb je verdere vragen en/of opmerkingen kun je gerust contact met ons opnemen zodat wij je vakkundig te woord kunnen staan en waar nodig van advies kunnen voorzien.