Site Loader

Over ons

Met tal van jarenlange ervaring weten wij samen met feestorganisatoren de mooiste feesten te realiseren bij ons op onze feestlocatie in Krimpenerwaard en weten middels onze flexibele, maar bovenal klantvriendelijke werkwijze succesvolle samenwerkingen aan te gaan waar de wensen van onze klanten centraal staan. Door klanten geheel te ontzorgen van de catering en daarbij dus ook het eten van de bovenste plank kunnen zij optimaal genieten van de bruiloft, verjaardag, jubileum of bedrijfsfeest. Onze gastheren en vrouwen kunnen niet wachten om jouw gasten te ontvangen en een praatje met ze te maken om ze een hartelijk welkom te heten op het onvergetelijke feest.

Feestlocaties in Krimpenerwaard

Met twee prachtige feestlocaties in Krimpenerwaard is er altijd ruimte voor jouw ideale feest en kunnen wanneer nodig het nodige aanpassen om een intieme sfeer te creëren. We zorgen ervoor dat niets ontbreekt zodat jij tijdens het feest geen stress hebt of alles wel goed komt. Onze Koetsier kamer waar ruimte is voor zo’n 225 personen is uitgerust met een prachtige inrichting. Uiteraard kun je er ook met kleinere groepen mensen komen en zorgen wij ervoor dat alles klaar staat.

Daarnaast kun je ook een prachtig feest organiseren in onze Ruiterzaal. Hier is plek voor maximaal 75 personen wat ideaal is voor bijvoorbeeld bedrijfsfeesten of verjaardagen. Uiteraard verzorgen wij de gehele catering en houden rekening met al uw wensen.

Onze service

Ervaring leert hoe wij onze klanten en gasten het beste kunnen voorzien van de beste service door middel van onze feestlocatie in Krimpenerwaard en hoe we ervoor zorgen dat zij er een onvergetelijk feest aan overhouden. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het rijtje en weten dit goed te realiseren door aandacht te geven aan al jouw wensen. Mocht je verdere vragen en/of opmerkingen hebben kun je gerust contact met ons opnemen zodat we je zo snel mogelijk kunnen helpen met het uitzoeken van de beste feestlocatie in Krimpenerwaard.