Site Loader

De teambuilding op de werkvloer daar hechten ondernemers en werkgevers tegenwoordig veel waarde aan. Het staat nu eenmaal bekend dat er productiever gewerkt wordt wanneer men het goed met elkaar kan vinden en daarom goed met elkaar kan samenwerken. Wanneer er meer plezier op de werkvloer is, is men ook sneller geneigd om met meer plezier aan het werk te gaan. Dit kan bijvoorbeeld zijn omdat de medewerkers beter op de hoogte zijn van elkaars privéleven en daarom ook meer begrip voor elkaar hebben en met meer rust naar het werk komen. Hoe bewerkstellig je nu als werkgever deze band? Het organiseren van nevenactiviteiten zoals borrels en teamuitjes is key! Je kunt bijvoorbeeld een teamuitje organiseren door een bezoek te brengen aan de escape room in Maarssen. Op die manier leert jouw team om onder grote druk samen te werken.

 

Escape room Maarssen – de werking

Waarom is precies een bezoek aan die escape room in Maarssen nu de allerbeste vorm van teambuilding? Ten eerste is het belangrijk dat jouw medewerkers goed met elkaar kunnen samenwerken. Bij deze activiteit is dat misschien wel het allerbelangrijkste om te kunnen ontsnappen. Je zult vaak binnen een half uur, drie kwartier of een uur moeten ontsnappen. Dit kan gerealiseerd worden door allerlei opdrachten en raadsels succesvol op te lossen. Je kunt dit niet in je eentje doen, daar is simpelweg de tijd niet voor. Daarom zullen de taken verdeeld moeten worden en een goede samenwerking is daar dus van groot belang. Vaak zijn de kamers nog in een bepaald thema. Zo zijn er horrorkamers, junglekamers en nog veel meer ander soort thema’s. Dit maakt het nog avontuurlijker!

 

Reserveren

Door de trek rondom deze activiteit is het vaak verstandig om van tevoren te reserveren. De kamers zijn maar beperkt beschikbaar en je wilt natuurlijk zo snel mogelijk terechtkunnen om de teambuilding in jouw team of bedrijf naar een hoger level te tillen!