Site Loader

Over ons

Sinds 2006 houdt ons bedrijf zich bezig met het optimaliseren van de koffiebeleving in Nederland. Een koffie bar huren wordt steeds populairder en weten met onze jarenlange ervaring en veel kennis van onze markt onze klanten te ontzorgen met onze kwaliteit producten en machines. Om uw gasten een warm welkom te heten op uw evenement verwennen wij ze met de lekkerste koffie, thee en smoothie smaken en informeren ze graag over de smaken en de wereld van onze producten. We ontzorgen u graag met de gehele catering op uw evenement en komen graag met u in contact!

Koffiebeleving

Wij bieden onze klanten alle ingrediënten om een perfecte koffiebeleving op uw evenement te organiseren. Klanten willen steeds vaker een koffie bar huren vanwege onze gastvrije en foutloze samenwerkingen. Daarnaast bieden we ruime keuze uit 20 verschillende barren en foodtrucks waarmee we de gehele catering kunnen ontzorgen.

Theebeleving

Naast koffie is het ook mogelijk om een koffie bar te huren welke ook gebruikt kan worden om de lekkerste thee smaken aan uw gasten aan te bieden. Zo bieden wij de lekkerste smaken aan en houden we tegelijkertijd ook een gezellig praatje met onze gasten!

Smoothiebeleving

Gezond, uniek en lekker. Wanneer u een koffie bar wilt huren kunt u er ook voor kiezen om onze gastheren en vrouwen de lekkerste smoothies aan te laten bieden. Veel verschillende ingrediënten zorgen voor de meeste variatie wat gasten graag willen zien!

Service

Om vlekkeloze samenwerkingen aan te gaan streven we naar optimaal resultaat. Vooraf bespreken we al uw wensen en streven ernaar om de klanttevredenheid zo hoog mogelijk te houden. Om eventuele miscommunicaties, ongeregeldheden of onverwachtse verrassingen te voorkomen stellen zowel wij als onze klanten het erg op prijs om goed contact te behouden.