Site Loader

Uitgebreid dineren in ons chique restaurant in Linschoten.

Even niet te hoeven koken en wat anders dan een AVG-diner. Bij ons sterrenrestaurant in Linschoten geniet je van een breed aanbod van de lekkerste gerechten en maak je optimaal gebruik van de diversiteit die wij aanbieden in verschillende keukens. Zo geniet je volop van je avond en kun je heerlijk bijkomen van bijvoorbeeld een drukke dag, met óf zonder de kleintjes. Benieuwd wat we allemaal op de menukaart hebben staan? Neem gerust een kijkje op de website en reserveer je tafel!

Pure luxe, dat mag wel een keer.

Als sterrenrestaurant kenmerken we ons door de hoogwaardige service die wij onze gasten bieden. Een avond even helemaal tot rust komen en je volledig in de watten te laten leggen is voor niemand verkeerd. Onze ervaren horeca personeel biedt jou een fantastische avond die je kunt voortzetten in ons nabijgelegen hotel. Zo hoef je niet op tijd naar huis en kun je lekker bijpraten met je tafelgenoten.

We begrijpen dat je op zo’n heerlijke avond ook lekker aan de alcohol wilt, hoewel je wel rekening moet houden met terugrijden. Daarom brengt onze privéchauffeur je (in je eigen auto) terug naar huis. Zo geniet je écht van je avond en kan je genieten van het brede aanbod van ons sterrenrestaurant.

Kom langs in ons sterrenrestaurant!

Alleen, met vrienden of familie of alleen met je partner genieten van een heerlijk avondje uit? In ons sterrenrestaurant verzorgen we de gehele avond en word je ontzorgt van een geweldig avondje uiteten. Benieuwd naar de menukaart of wil je een tafel reserveren? Ga naar onze website of neem contact met ons op zodat we je zo snel en gastvrij te woord kunnen staan!