Site Loader

Zien we jou binnenkort in ons restaurant?

In ons grote restaurant welke gevestigd staat op de Beestenmarkt in Delft is er altijd ruimte voor een groot groepsdiner waarbij gezelligheid en ontspanning centraal staan. Je kunt bij ons aan een van onze tafels aanschuiven waar je kan genieten van de lekkerste dinergerechten en dranken, en waar je aan je dagelijkse portie gezelligheid komt. Kom met vrienden of familie en maak er een onvergetelijk groepsdiner van! We zien je graag binnenkort bij ons in het restaurant of op ons grote terras waar je onder parasols en heaters kan zitten, of met je gezicht in het zonnetje met een biertje of wijntje erbij!

Groepsdiner voor vrienden en familie

Voor een feestje draaien wij onze handen niet om. Je kan langskomen voor een groepsdiner om je verjaardag, diplomering of wat anders te vieren en er een beregezellige tijd van te maken! Terwijl jij en je vrienden of familie genieten van de gezelligheid, ontzorgen wij jullie van de lekkerste dinergerechten en dranken. Hoewel wij een biercafé zijn met 16 verschillende dranken op de tap, bieden wij uiteraard ook heerlijke bieren op de fles, wijnen en frisdranken aan.

Daarnaast is er ruime keuze uit dinergerechten waardoor er altijd genoeg te variëren is! Zo kun je kiezen uit heerlijke voor-, hoofd en nagerechten uit verschillende keukens. We zien je binnenkort graag langskomen met je vrienden en familie voor een gezellig groepsdiner waarbij gezelligheid hoog in het vaandel staat.

Over onze service

Met jarenlange ervaring in het horecavak weten wij als geen ander hoe wij onze groepsdiners moeten verzorgen en weten ons keer op keer te overtreffen waardoor wij onze gasten een fantastische avond weten te bezorgen. De wensen van onze gasten staan centraal en we weten hier dan ook goed mee om te gaan. Heb je verdere vragen of wil je reserveren voor een groepsdiner, neem dan snel contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!