Site Loader

Horecaondernemers hebben het zwaar gehad afgelopen jaar. De covid-19 crisis heeft hard ingeslagen, en abrupt moesten zij allemaal de tent sluiten. Dit gaat natuurlijk gepaard met een hele hoop onzekerheid en stress. Mensen bleven thuis, en konden geen leuke uitjes meer inplannen. Soms leek er hoop te zijn, maar bleken de cijfers toch weer te stijgen. Er zijn enkele horecaondernemers die daardoor hun tenten moesten sluiten, natuurlijk de nachtmerrie voor iedere eigenaar. Toch hebben veel bedrijven zich er doorheen geslagen, en hebben door veel creativiteit hun bedrijf kunnen onderhouden. Zo ook de bowling in Utrecht, die weer klaar is om haar deuren te openen. Na een lange tijd is het weer bijna mogelijk om een balletje de baan op te gooien! Nog helemaal zeker is het niet, maar deze zomer begint er een einde te komen aan de maatregelen, en daarmee komen er veel opties vrij voor bedrijven zoals deze!

 

Bowling Utrecht – klaar voor de start

Veel mensen hebben afgelopen tijd dus geen leuke dingen kunnen inplannen. We hebben het dan ook enorm gemist om de deur uit te kunnen. Vanaf aankomende zomer is er weer een hele hoop mogelijk, en is het voor de bowling in Utrecht weer tijd om de ballen te poetsen. Veel maatregelen worden losgelaten. Zo worden de toegestane groepsgroottes een stukje groter, en is er dus een optimistisch vooruitzicht. Dit is voor veel horecaondernemers een hele verademing. Er is weer licht aan het einde van de horizon en er lijkt dus weer meer mogelijk. Mensen zullen, wanneer het mogelijk is, weer vol gaan profiteren van alle leuke mogelijkheden in ons land. Er zal dus veel aanvraag zijn naar reserveringen en er zal een stormloop zijn op plekken waar activiteiten georganiseerd worden.

 

Reserveer op tijd

Mocht het startsignaal gegeven worden, reserveer dan op tijd zodat je snel weer lekker een strike (of spare) kunt komen gooien!