Site Loader

Over ons

Het is er altijd wel gezellig, ons biercafé op de Beestenmarkt in Delft is hét gezicht van het plein en is erg populair geworden door haar ruime keuze uit de lekkerste dranken en gerechten. Als Belgisch biercafé hebben wij een mooi stukje België op Nederlandse bodem weten te realiseren en zijn al jaren verantwoordelijk voor het bedienen van onze gasten met de ruime variatie die wij onze gasten bieden wat betreft de menukaart. Kom gezellig langs met al je vrienden en familie en neem plaats bij ons in het biercafé of bij ons op het terras!

Ruime keus uit de menukaart

Als Belgisch biercafé hebben wij maar liefst 15 verschillende Belgische bieren op de tap waarvan er een aantal met regelmaat gewisseld worden. Daarnaast hebben we ook heerlijke bieren op de fles waarvan je de lekkerste kunt delen met je vrienden of familie!
Daarnaast kun je ook bij ons terecht om te lunchen, borrelen of dineren en kan je kiezen uit de lekkerste hapjes, drankjes en gerechten. Een heerlijk Belgisch broodje of een groentesoep, er is genoeg keus!

Bij ons kun je ook terecht om eens even buiten de deur te studeren. We begrijpen dat je het fijn vind om even in een andere omgeving aan de slag te gaan met je (school) werk. Ook om te vergaderen met je collega’s ben jij in ons biercafé van harte welkom. We zoeken een rustig plekje uit waar je vol focus kan werken, terwijl je bediend wordt!

Service

Met onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij onze gasten moeten bedienen. Mochten er zich toch miscommunicaties of ongeregeldheden voordoen overleggen we graag samen wat de beste oplossing is om de schade van het probleem te minimaliseren.

Contact

Mocht je langs willen komen of heb je verdere vragen en/of opmerkingen kun je gerust contact met ons opnemen zodat wij je verder kunnen helpen!