Site Loader

Over ons bedrijf

Wij zijn al meer dan 20 jaar verantwoordelijk voor het installeren van camera’s in supermarkten en weten sinds onze beginjaren de grootste supermarkten te voorzien van meer ogen en weten door onze jarenlange ervaring en kennis van de markt langdurige samenwerkingen aan te gaan die zeer succesvol blijven door proactieve inzet van zowel ons als onze klanten. Met steeds meer diefstallen of andere gelijke incidenten in de supermarkten zien bedrijfseigenaren in dat het fijn is om wat extra ogen te hebben die worden aangemerkt als bewijsmateriaal bij mogelijke diefstal of dergelijke.

Camera in de supermarkt

Door onze jarenlange samenwerkingen met internationale leveranciers zijn wij in staat om de systemen rechtstreeks te leveren wat ervoor zorgt dat wij veel geld besparen. Zo zijn wij altijd 10% goedkoper dan andere aanbieders.

Of u nu een grote of kleine supermarkt heeft, wij bieden al onze klanten de mogelijkheid om in termijnen te betalen wanneer zij kiezen voor camera’s in hun supermarkt. Deze tijd beperkt tot in totaal 12 maanden omdat wij geen bank van lening zijn. Wij regelen alles 1 op 1 met de klant waardoor er geen derde partijen bij komen.

Helaas komt het wel eens voor dat supermarkt eigenaren geen inzicht meer in hun financiën hebben en hierdoor niet kunnen voldoen aan de termijnbetalingen. In dat geval behouden wij ons het recht om de geïnstalleerde systemen binnen 2 maanden na ontbinding van het contract te verwijderen. De laatste betalingen zullen worden aangemerkt als huur zodat wij lastige incassoprocedures vermijden.

Daarnaast werken wij enkel met Europees goedgekeurde apparatuur. Zo voorkomen wij dat beeldmateriaal niet wordt aangemerkt als bewijsmateriaal en bent u altijd voorzien van de beste kwaliteit systemen.

Contact

Mocht u camera’s in uw supermarkt willen plaatsen of heeft u verdere vragen en/of opmerkingen kunt u gerust contact met ons opnemen zodat wij u vakkundig te woord kunnen staan en waar nodig kunnen voorzien van advies.