Site Loader

Maak kennis met de meester experts in de koffie branche. Barista worden we ook wel genoemd en verluidt naar de kunsten die met koffie mogelijk zijn. Dit stopt niet alleen bij koffie, althans niet bij ons! Wij bieden meerdere smaken van koffie maar ook thee en smoothies en het mooie hiervan is dat alles op een duurzame manier is geproduceerd. We zorgen er ook voor dat al onze koffie via het Fairtrade keurmerk binnekomen zodat wij ook de koffieboeren in de andere landen een eerlijke prijs geven voor hun werk. De smaak en aroma zal je door een koffie heelal brengen en wij staan doordeweeks voor je klaar om de lekkerste koffie op locatie voor je te maken.

Hoe te bestellen?

Wil jij koffie op locatie, dan is dit makkelijker dan je denkt. Wat je doet is als volgt: Je surft naar onze website waar je alle informatie vindt over ons als bedrijf, onze diensten en welke producten we allemaal aanbieden. Aan de hand van deze informatie kan je een geschiktere keus maken in wat je wil serveren bij jouw op locatie. Onze barista zorgen ervoor dat alle benodigdheden op dat moment klaar zullen staan en op de dag van afspraak met alle spullen bij jouw locatie verschijnen.

De kosten

Je vraagt je natuurlijk af wat de kosten bedragen voor een koffiebar op locatie. We kunnen je vertellen dat de kosten heel erg verschillen en afhankelijk zijn van de wensen van de klant. Dus hoe simpeler en minder des te goedkoper. Dit geldt ook voor het aantal barista dat je wil inhuren. Het is op zich vanzelfsprekend dat meer barista en diverse dranken hoger uitvallen qua kosten dan wanneer je het simpeler aanpakt. Ben je overtuigd? Ga dan naar onze website en neem contact met ons op, dan helpen wij je zo snel mogelijk verder.