Site Loader

Je bent op een evenement en zoekt een lekkere kop koffie. Je hebt die oppepper echt even nodig en gaat op zoek. Je ziet een stand, met een professional die verse koffie staat te maken. Je haalt een drankje en merkt dat deze lekker smaakt. Op die manier ben je weer helemaal klaar om te gaan netwerken. De organisatoren hebben een barista op locatie ingehuurd. De gasten waarderen dit zeker. Het laat een onuitwisbare indruk ander aangezien je mensen hun behoeften vervuld. Op evenementen wordt er namelijk vaak een beperkt aanbod aan drinken aangeboden. Nu is dat dus niet meer het geval en kun je er, onder het genot van een lekkere verse kop koffie, weer tegenaan.

Steeds populairder

Niet voor niks wordt er steeds vaker door organisaties een barista op locatie ingehuurd. Koffie wordt namelijk alsmaar populairder. Iedereen drinkt steeds meer en steeds vaker koffie. Er komt ook steeds meer variatie in verschillende soorten en mogelijkheden. Zo is er voor iedereen wel een bepaalde soort naar wens. Ook jongeren beginnen steeds vroeger met het drinken van koffie. Zij drinken vaak de ietwat minder sterkere koffiesoorten. Hier moet je dus ook rekening mee houden. Het is namelijk zeker belangrijk om hen tevreden te stellen aangezien deze leeftijdsgroep graag gun mening online deelt. Een negatieve ervaring kan dus fataal zijn voor de reputatie van je bedrijf.

Een barista op locatie iets voor jou?

Voel jij je na het lezen van dit artikel geroepen om een barista op locatie in te huren? Bel of mail gerust een keer naar een gespecialiseerd bedrijf. Op die manier weet je precies wat de mogelijkheden zijn en kan er gebrainstormd worden en een plan worden gemaakt. Misschien bevat jou volgende event dan wel zo’n professionele koffieschenker. Mensen verlaten dan gegarandeerd jouw evenement met een glimlach.