Site Loader

We drinken het allemaal al eeuwen en iedereen vind het lekker. Koffie. Door de eeuwen heen is het volledig geïntegreerd in de moderne wereld en zijn er steeds meer bedrijven die perfecte premium koffie aanbieden. En natuurlijk is het erg lekker, maar het verhaal achter de koffie is ook belangrijk. Je kunt daarom een barista huren om de koffie beleving over te brengen naar jou en naar je vrienden of gasten.

De onvergelijkbare waarde van het huren van een barista

Een barista is natuurlijk een echte koffie expert. Met een internationaal erkend diploma kunnen ze alle lekkerste koffiesoorten van over de hele wereld bereiden voor u en alle andere gasten. Daarbij wordt er alles aan gedaan om de beleving van de koffie te verbeteren. Een barista huren komt dan ook met vele extra’s. Een verhaal van de herkomst van de koffie, de barista zelf in toepasselijke kledij, een koffiekar en nog veel meer. Daarbij wordt er natuurlijk altijd gelet op alle corona maatregelen zodat iedereen veilig kan genieten van een overheerlijk bakje koffie.

Een barista of een alternatief huren

Naast barista’s met koffie en een geweldige beleving hebben we nog veel meer in ons aanbod. Denk aan een theesommelier en de lekkerste theesoorten die we kunnen bereiden. Daarbij hebben we ook overheerlijke smoothies en slow juices die u allemaal kunt uit proberen. En het beste van alles? U hoeft verder nergens naar te kijken. Nadat de barista gehuurd is komen we inclusief een koffie of theekar en alle benodigdheden verzorgen we zodat u zich nergens zorgen om hoeft te maken. Loopt het water inmiddels uit de mond of heeft u nog meer vragen over ons aanbod? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via ons telefoonnummer of via een contactformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.